Back to top

DE ECOTRAIL +

Een uniek evenement!

De voorbije decennia was de loopsport succesvoller dan ooit. En dat steeds meer stedelingen   de stad willen ontvluchten op zoek naar zuurstof, naar verbondenheid met de natuur en om zich beter te voelen in hun eigen lichaam, is ook al geen geheim. Trailrunning beantwoordt aan al deze behoeften en heeft dus een dikke streep voor op andere sportdisciplines.

De meeste mensen weten niets over trailrunning maar dankzij de toenemende media-aandacht trekt deze discipline steeds meer sportievelingen aan.
De EcoTrail® biedt een prachtige oplossing, omdat het zich in de stad afspeelt. Nieuwe deelnemers profiteren van het feit dat ze bij hun eerste trail-ervaring de nodige begeleiding krijgen om kennis te maken met de karakteristieken van deze discipline en er van te genieten bovendien, dit alles met respect voor de typische trailrunningwaarden. Alle ingrediënten van een succesvolle race zijn aanwezig. EcoTrail®-evenementen gaan hoge techniciteit uit de weg, zodat niets nieuwe lopers ervan weerhoudt om er kennis mee te maken en de finish te bereiken.

Deelnemen aan een EcoTrail® betekent toetreden tot de grote familie van milieuverantwoordelijke trailrunners die hun discipline willen beoefenen tijdens de verschillende wedstrijden in grote Europese steden.